2018-03-14 07:25:21• hírek • Bede Emőke

Vodkás üveggel verte agyon a bárosnőt gyilkosa

A Casablancában elkövetett kegyetlen gyilkosság az egész várost megrázta, annál is inkább, mivel nem ez volt az első emberölés, melyet ezen az éjszakai szórakozóhelyen követtek el. A tettes azonban ez alkalommal sem menekülhetett az igazságszolgáltatás elől.

R. Stefan borzalmas tette után autóba pattant és még azelőtt szerette volna elhagyni az országot, hogy a rendőrség felfedezné a gyilkosságot. Terve azonban füstbe ment: mire a csanálosi határátkelőhöz ért, már országos körözést adtak ki ellene.
 

Az ügyészség szerint a gyilkos fő indítéka anyagi természetű volt, ugyanis előző este jelentős összeget vesztett el játékgépezés közben. Mivel a bárosnő nem volt hajlandó ezt visszaszolgáltatni neki, a férfi dühbe gurult, a nőt nekiszorította a bárpultnak, majd egy vodkás üveggel legalább húsz alkalommal lesújtott az áldozat koponyájára. Ezt követően a férfi feltörte a játékgépet, kifosztotta azt, majd a pultból több mint 300 csomag cigarettát lopott el. Ezután autóba vágta magát és meg sem állt a határig, ahol hajnali hatkor tartóztatták fel a határőrök.
 

Az ügyészség még elfogása napján kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását. Mint az indoklásban írták, a házi őrizet nem opció, ugyanis fennáll annak az esélye, hogy a tettes újfent megpróbálkozik a szökéssel vagy újabb bűncselekmények elkövetésével. Az ügyészség kérésének helyt adtak, úgyhogy a férfi 30 napra rácsok mögé került. Úgy tudni, R. Stefant már több bizonyítékkal is szembesítették, melyeket látva a tettes jobbnak látta, ha - legalábbis szóban - beismeri a gyilkosságot. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: